dijous, 14 març, 2019 - 12:15

Presentació del Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat

Dijous 28 de març a les 11 h, es presentarà en roda de premsa el Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat (C/Centre, 33).

 

L’Artesà obre les seves portes, adequat a totes les necessitats dels espectacles de teatre, dansa, música i circ del segle XXI. El teatre serà el node central del sistema d’Arts en Viu del Prat de Llobregat, una política pública pionera a Catalunya.

La presentació es farà en format d’esmorzar de mitjans i comptarà amb les intervencions dels codirectors de L’Artesà, Cristina Alonso i Cèsar Compte, els directors de Cultura i Urbanisme de l’Ajuntament del Prat, Rafa Milán i Fernando Domínguez, respectivament, i els arquitectes Manel Bosch i Joan Forgas  (responsables del projecte arquitectònic de L’Artesà). Abans de les seves intervencions, els  mitjans podran prendre imatges de les instal·lacions del teatre.

 

SERVEI DE TRANSPORT PER ALS MITJANS QUE HO SOL·LICITIN

S’oferirà servei de transport des de la Plaça d’Espanya de Barcelona fins al Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat per als mitjans que ho desitgin i ho confirmin prèviament al Gabinet de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament (al correu premsaicomunicacio@elprat.cat o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5421). El vehicle sortirà a les 10.30 h des de la Plaça d’Espanya.

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes