dilluns, 4 març, 2019 - 12:00

Presentació del primer Pla Local de l’activitat física i l’esport del Prat de Llobregat (2019-2023)

Presentació del Pla de l'activitat física i de l'esport 2019-2023

El Pla local de l’esport vol reforçar la vessant més social de l’esport en diferents àmbits i promoure la igualtat entre dones i homes en la pràctica esportiva.

El Pla és fruit del procés de treball i participació que es va desenvolupar durant el 2018, amb els diversos agents de la ciutat vinculats a la pràctica física i esportiva.

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat presentarà avui dilluns, 4 de març, a la tarda el primer Pla Local de l’activitat física i l’esport de la ciutat. L’acte tindrà lloc a les 18 h al Cèntric Espai Cultural.

El pla estableix les principals polítiques públiques i línies d’actuació en aquest àmbit per al període 2019-2013 i vol contribuir a garantir l’accés a la pràctica esportiva a tota la ciutadania en igualtat d’oportunitats. Es posa especial èmfasi en la vessant més social de l’esport i en la contribució que pot fer en diferents àmbits com la salut, l’educació o la cohesió social, de forma transversal. També té en compte la perspectiva de gènere, per garantir la igualtat entre dones i homes en l’accés a l’activitat física i la pràctica esportiva.

La presentació comptarà amb les intervencions de l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, i del primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Juan Pedro Pérez Castro. Pep Marí, psicòleg esportiu i veí del Prat, també pronunciarà la conferència “L'esport educa, cohesiona i fa salut, si et diverteixes”.

 

  • Acte: Presentació del Primer Pla local de l'activitat física i de l'esport del Prat (2019-2023)
  • Dia: 4 de març de 2019
  • Hora: 18 h 
  • Lloc: Sala d'Actes del Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat (Plaça de Catalunya, 39-41).

Descarregar

(2)
(1)

Compartir

A les xarxes