dimarts, 8 novembre, 2022 - 10:00

Presentació del cartell de la Fira Avícola del Prat 2022

 

  • La imatge gràfica de la Fira Avícola d’enguany és obra de l’il·lustrador Oriol Vidal, compromès amb el Prat, on es va formar a l’Escola d’Arts Visuals.

 

La imatge gràfica de la Fira Avícola del Prat de 2022 es presenta dimecres vinent, 9 de novembre, a les 12 h al Centre d’Art Torre Muntadas.

Enguany, la imatge de la Fira Avícola és obra de l’il·lutrador Oriol Vidal, que assistirà a la presentació, acompanyat per l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler. També hi assistiran el tinent d’alcaldia de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno Roig, i la regidora de Govern Obert i Qualitat Democràtica, Esther García, entre d’altres representants municipals.

L’autor de la imatge de la Fira Avícola 2022, Oriol Vidal, és un artista vinculat i compromès amb el Prat. Es va formar a l’Escola d’Arts Visuals del Prat i, l’estiu de 2021 ja va participar  a l’exposició col·lectiva d’artistes a la carretera de la platja del municipi en defensa del Delta del Llobregat. Compta amb una llarga experiència al món de les sèries d’animació en diverses productores i al món editorial, com a il·lustrador de publicacions d’àmbit internacional.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Acte: Presentació de la imatge gràfica de la Fira Avícola de 2022

Dia: Dimecres, 9 de novembre

Hora: 12 h

Lloc: Centre d’Art Torre Muntadas (C/Jaume Casanovas, 80-82)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes