dimecres, 8 març, 2023 - 08:45

Festes de la Carxofa

Presentació de la XIV edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Us volem convidar dimecres 22 de març, a partir de les 12h, a la presentació de la XIV edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que tindrà lloc a la Masia Cal Jaume del Bitxot del Prat de Llobregat, construcció inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Les jornades són al Prat el tret d’inici de les festes de la carxofa, el paraigua sota el qual durant finals de març i el mes d’abril tindran lloc activitats tan populars com la Carxofada del Prat o l’Escarxofa&Jazz.

Les jornades són una de les activitats gastronòmiques més arrelades al territori i una oportunitat excel·lent per tastar el pollastre Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat tractat per les mans expertes dels restauradors i restauradores locals. En aquesta edició, es manté com a ciutat protagonista El Prat, amb 11 establiments adherits, però hi participen 13 ciutats més del Baix Llobregat i el Barcelonès. Amb elles donem continuïtat a una activitat pionera i de referència a la comarca i vinculada al producte del nostre territori, refermant la potència agrícola i gastronòmica del Baix Llobregat.

Els padrins de les jornades enguany són els periodistes Carme Gasull i Josep Sucarrats, que les han vist créixer des dels inicis.

CONVOCATÒRIA

  • Dia: dimecres 22 de març
  • Hora: 12:00
  • Lloc: Masia de Cal Jaume del Bitxot 
  • Programa de l’acte:

             12 - 12:30: recepció d’assistents i visita per l’espai de la masia

             12:30 – 13:15:   presentació

             13:15 – 14:00:  aperitiu Carxofa Prat

  • Padrins: periodistes Carme Gasull i Josep Sucarrats
  • Assistents: restauradors del Prat, Baix Llobregat i Barcelona; periodistes, institucions i productors i productores locals.

Descarregar

(1)

Compartir

A les xarxes