dijous, 29 abril, 2021 - 14:30

Presentació de la nova botiga en línia del Mercat del Prat

 

  • Per part de l’Ajuntament del Prat, assistiran l’alcalde Lluís Mijoler, i la regidora de Comerç i Turisme, Marina García, acompanyats pel tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno. El Mercat del Prat estarà representant pel seu president, Josep M. Cañis.
  • La plataforma mercatdelprat.com vol facilitar la compra i la distribució dels productes del mercat amb comoditat i seguretat i el lliurament a domicili. El Mercat municipal s’adequa així a la tendència a l’alça del comerç en línia, que s’ha accentuat en el context de la pandèmia.

 

L’acte de presentació per donar el tret de sortida a la botiga en línia del Mercat del Prat tindrà lloc demà, divendres 30 d’abril, a les 12.30 h. La plataforma mercatdelprat.com vol facilitar la compra i la distribució dels productes amb comoditat i seguretat mitjançant internet i el lliurament a domicili, que anirà a càrrec de RodaPrat, servei de distribució sense ànim de lucre i amb mitjans de transport sostenible.

Per part de l’Ajuntament, hi assistiran l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, i la regidora de Comerç i Turisme, Marina García, entre d’altres representants municipals.

Manel Rodríguez, director tècnic de projectes de l’empresa Fica’t (Food Market Online SL),  que ha desenvolupat el projecte de la botiga online, presentarà el web i els serveis i opcions que ofereix.  Per part de la Diputació de Barcelona, també hi assistiran Òscar Sierra, diputat delegat de Comerç; Soledad Bravo, gerent de l’oficina de serveis de Comerç; i Xavier Torrent, cap de l’oficina de suport al Teixit comercial local. També hi participarà Josep M. Cañis, president del mercat i paradista; Francisco Fernández, president de El Prat Gran Comerç; i Lidia Muñoz, representant de comerciants i serveis de l’Avinguda Verge de Montserrat.

En finalitzar la presentació, s’atendrà als mitjans de comunicació.

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS

  • Acte: Presentació de la nova botiga en línia del Mercat del Prat
  • Dia: Divendres, 30 d’abril 
  • Hora: 12:30 h
  • Lloc: Mercat del Prat (Plaça de la Vila, 17) (a l’espai de l’antiga nau Schlecker)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes