dimecres, 6 novembre, 2019 - 11:00

Divendres 8 de novembre, a la Granja de La Ricarda

Presentació de la imatge dels cartells de la Fira Avícola de 2019

En l’acte de presentació, el dissenyador pratenc, Luis J. Higueras, explicarà com ha concebut i creat la imatge d’enguany, acompanyat per l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, la tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo, i la regidora de Participació Ciutadana, Esther García.

 

Comença el compte enrere per a la 46ena edició de la Fira Avícola del Prat de Llobregat, que tindrà lloc del 13 al 15 de desembre a la Granja de La Ricarda del Prat de Llobregat.  Quan queda tan sols un mes perquè se celebri una de les fires d’aviram de referència a Catalunya, el proper divendres, 8 de novembre, es presentarà la seva imatge gràfica, enguany obra de l’artista pratenc, Luis J. Higueras.

L’acte, adreçat a entitats i persones implicades en la fira tant de l’Ajuntament com del teixit econòmic i social de la ciutat i de la comarca i a mitjans de comunicació, es farà precisament en l’entorn on tindrà lloc aquest esdeveniment, la Granja de La Ricarda. Hi assistirà l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler; la tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Marta Mayordomo; la regidora de Govern Obert, Innovació, Participació Ciutadana i Memòria Històrica, Esther García; i el mateix dissenyador. 

Durant l’acte, es descobriran les tres versions diferents del cartell, una general per a tota la fira i dues més per a mostres que tindran lloc paral·lelament: la Mostra d’Entitats i la Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat (organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat).

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte: Presentació de la imatge gràfica de la Fira Avícola de 2019
  • Dia: Divendres, 8 de novembre de 2019
  • Hora: 12.30 h 
  • Lloc: Granja de La Ricarda (veure per on accedir a la imatge adjunta)

Descarregar

(2)
(1)

Compartir

A les xarxes