dimecres, 12 desembre, 2018 - 11:15

Presentació de la 14a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials 2018/19

Els ajuntaments de Castelldefels, el Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi i Viladecans presenten el proper dijous 13 de desembre, a les 9.30 h, la 14a Edició del Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2018-2019 en roda de premsa a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi.

L'objectiu de la convocatòria és la de fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la consolidació de noves activitats econòmiques a la zona del Delta del Llobregat, així com donar suport a les iniciatives empresarials, com a eines de dinamització de l'activitat socioeconòmica i creació de llocs de treball, innovació, qualitat de treball i amb els valors d'igualtat de gènere i progrés econòmic del territori.

La  presentació  de  la  convocatòria  comptarà  amb  la  presència  del Tinent d'alcaldia de Territori i Desenvolupament Econòmic de Sant Boi,   José Ángel Carcelén;   la   tinenta d'Alcaldia  de   Promoció   Econòmica   de Castelldefels, Eva López; el tinent d'Alcaldia de Nova Governança i Economia de Gavà, Jordi Tort; la tinenta d'Alcaldia de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat de Llobregat, Marta Mayordomo; i la tinenta d'Alcaldia de Serveis Generals i Empreses de Viladecans, Elena Alarcón.

La convocatòria dels Premis Delta és biennal i s'emmarca dins d’un conveni de col·laboració signat pels cinc consistoris de la  Zona Delta. Poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a qualsevol dels municipis organitzadors que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre els anys 2013 i 2017. El termini per a la presentació de candidatures dels premis Delta serà del 17 de desembre de 2018 al 31 de gener de 2019.

 • Data: dijous, 13 de desembre a les 9.30 h
 • Lloc: Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer (carrer Baldiri Aleu, núm. 6 - Sant Boi)
 • Intervenen:
  • José Ángel Carcelén, tinent d'Alcaldia de Territori i Desenvolupament Econòmic de Sant Bo
  • Eva López, tinenta d'Alcaldia  de   Promoció   Econòmica   de  Castelldefels
  • Marta Mayordomo, tinenta d'Alcaldia de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat de Llobregat
  • Jordi Tort, regidor de Nova Governança i Economia de Gavà
  • Elena Alarcón, tinenta d'Alcaldia de Serveis Generals i Empreses de Viladecans

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes