dimecres, 2 novembre, 2022 - 11:15

Presentació de dos nous pisos per a l’aprenentatge de la vida autònoma de les persones amb discapacitat intel·lectual al Prat

 

  • L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, visita aquest dijous, 3 de novembre, a la tarda els dos nous pisos per a l’aprenentatge de la vida autònoma de les persones amb discapacitat intel·lectual (DI).
  • L’obertura d’aquests habitatges s’emmarca en un programa de suport a l’emancipació de les persones amb DI de COOUFAR, amb el suport de l’Associació Educativa Xera, l’Ajuntament del Prat i Prat Espais.

 

Al Prat, s’han obert recentment dos nous pisos per a l’aprenentatge de la vida autònoma de les persones amb discapacitat intel·lectual en el marc d’un programa de suport a l’emancipació de COOUFAR (Cooperativa d’Usuaris, Familiars i Amics de Rubricatus), amb el suport de l’Associació Educació Xera, de l’Ajuntament del Prat i de l’empresa municipal Prat Espais.

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, visitarà aquest dijous, 3 de novembre, a la tarda els dos nous pisos per a l’aprenentatge de la vida autònoma, que procedeixen de la borsa de lloguer assequible de l’empresa municipal Prat Espais.

El programa de suport a l’emancipació desenvolupat en aquests habitatges vol facilitar que persones amb discapacitat intel·lectual lleu puguin adquirir competències que fomentin la seva autonomia personal i independència per afrontar situacions pròpies de la vida quotidiana i facilitar la seva emancipació.

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS

  • Acte: Presentació de dos nous pisos per a l’aprenentatge de la vida autònoma de les persones amb discapacitat intel·lectual al Prat
  • Dia: Dijous, 3 de novembre
  • Hora: 16.45 h (al punt de trobada inferior) per iniciar la visita als habitatges a les 17 h
  • Lloc: El punt de trobada serà davant de l’entrada del Cèntric Espai Cultural del C/Jaume Casanovas

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes