dijous, 15 juny, 2023 - 10:30

Plenari municipal de constitució del XIIè Ajuntament democràtic, 2023-2027

Dissabte vinent, 17 de juny, a les 12 h, se celebrarà al Teatre L'Artesà l’acte de constitució del nou Ajuntament del Prat, sorgit de les eleccions municipals del 28 de maig.

La Sala Gran del Teatre L'Artesà acollirà, per primer cop, la sessió plenària de constitució del nou Ajuntament del Prat de Llobregat, que se celebrarà aquest dissabte 17 de juny, a partir de les 12 hores. Amb el nou emplaçament, amb capacitat per 611 persones, es facilita l'assistència a aquest acte que és obert a la ciutadania, i que també es podrà seguir a través del canal municipal a Youtube i d'elprat.tv.

L’inici de la sessió anirà a càrrec de la secretària municipal i, tot seguit, es constituirà la mesa d’edat, formada pel regidor de més edat, en aquest cas, Jorge Monteagudo, i el de menys edat, Alejandro Cruz. A partir d'aquí, el president d'aquesta mesa dirigirà les diferents actuacions. Els 25 regidors i regidores electes pujaran a l'escenari per prometre o jurar el càrrec i, un cop constituïda la Corporació, emetran el seu vot en una urna per elegir el nou alcalde. Fet l’escrutini, s’anunciarà el resultat i es lliurarà la vara de comandament de la ciutat al nou batlle, que tot seguit donarà la paraula als portaveus de les diferents candidatures amb representació municipal (en ordre invers als vots obtinguts). Finalment, el nou alcalde farà un discurs sobre les seves prioritats per a la ciutat durant  la legislatura 2023-2027.

Aixecada la sessió, els regidors i regidores es dirigiran a la plaça de la Vila, on, davant del consistori, se'ls farà la fotografia com a nova Corporació. L'alcalde i els portaveus dels grups municipals atendran allà mateix els mitjans de comunicació que ho requereixin.

 

Convocatòria als mitjans de comunicació:

  • Acte:  Acte de constitució de l'Ajuntament del Prat de Llobregat 
  • Dia: Dissabte, 17 de juny
  • Hora: 12 h (inici de l’acte de constitució)
  • Lloc: Teatre L'Artesà (Av. Onze de Setembre, 114).

Compartir

A les xarxes