dimecres, 17 novembre, 2021 - 13:30

Convocatòria de premsa, divendres 19 de novembre a les 19 h

Lluís Tejedor rebrà el títol de fill adoptiu del Prat en l’acte que se celebrarà al Teatre L’Artesà

 

El Teatre L’Artesà acollirà divendres vinent, 19 de novembre, a les 19 h l’acte de lliurament del títol de fill adoptiu del Prat a Lluís Tejedor. D’aquesta manera, es vol reconèixer la seva contribució a la millora i transformació experimentada per la ciutat durant la seva etapa com a alcalde, entre 1982 i 2019.

El lliurament d’aquest títol a Lluís Tejedor, que es va traslladar al Prat amb només 9 anys des de Cifuentes (Guadalajara) als anys 60, ha comptat amb el suport de 344 persones i de diverses associacions i personalitats que han tingut relacions personals amb Tejedor en l’exercici del seu càrrec. A més, va ser ratificada per unanimitat al ple municipal del passat 3 de novembre.

L’actual alcalde, Lluís Mijoler, serà l’encarregat de lliurar el diploma de fill adoptiu i una estàtua commemorativa obra de Manel Álvarez al seu antecessor. La  tinenta d’alcaldia del Prat, Alba Bou, també exposarà els motius que han portat al consistori a impulsar aquest reconeixement a Lluís Tejedor, com a responsable d’instruir l’expedient del seu nomenament com a fill adoptiu. A més, intervindran tres persones que han estat regidors i regidores del Prat en diferents de les etapes de Lluís Tejedor com a alcalde.

També està prevista l’assistència de José Montilla, president de la Generalitat de 2006 a 2010, així com de representants d’altres institucions.

L’acte, moderat per la periodista Milagros Pérez Oliva, comptarà amb la ponència inaugural de Joan Subirats, catedràtic emèrit en Ciències Polítiques de la UAB, i serà amenitzat per la Big Band de l’Escola d’Arts en Viu del Prat. A més, serà transmès en directe per elprat.tv.

 

L’Ajuntament proporcionarà fotografies de l’acte als mitjans que en necessitin. Per fer previsió d’aforament, és imprescindible que els mitjans de comunicació que vulguin fer cobertura d’aquest acte confirmin assistència al correu premsaicomunicacio@elprat.cat abans del divendres 19 de novembre a les 13 h.

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes