dilluns, 20 novembre, 2023 - 12:45

Dimarts, 21 de novembre, a les 11:30h

Les Parròquies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè se sumen a l’Energia del Prat

Les parròquies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè, del Prat de Llobregat, se sumaran a l’Energia del Prat a través de la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les cobertes de les seves esglésies. Aquestes plaques ja s’han instal·lat a la de la Mercè i s’estan instal·lant actualment a la de Sant Pere i Sant Pau. L’energia que generin se cedirà a Energia del Prat, la comunitat local d’energia de la ciutat impulsada per l’Ajuntament aquest 2023 i integrada pel consistori, l’Associació d’Usuaris, i entitats i empreses locals, que cedirà una part d’aquesta energia a les parròquies i distribuirà la resta a llars i comerços de la ciutat.

L’alcalde del Prat i president d’Energia del Prat, Lluís Mijoler, el mossèn de la parròquia de Sant Pere i Sant Pau del Prat, Josep Torrente, i el membre de l’Associació d’Usuaris d’Energia del Prat, Raul Gómez, atendran els mitjans aquest dimarts a la Casa de la Vila per explicar aquest projecte.

L’atenció a mitjans tindrà lloc al terrat de l’Ajuntament, des d’on els mitjans gràfics podran prendre imatges dels treballs d’instal·lació de la placa. Després, aquells gràfics que ho desitgin podran accedir al campanar de l’església per prendre més imatges d’aquests treballs. 

CONVOCATÒRIA MITJANS

Acte: les Parròquies de la ciutat se sumen a l’Energia del Prat

Dia: dimarts, 21 de novembre

Hora: 11:30

Lloc: Casa de la Vila (plaça de la Vila, 1), el Prat de Llobregat. Els gràfics que ho desitgin podran accedir després al campanar per prendre més imatges.

Compartir

A les xarxes