dimarts, 19 març, 2024 - 15:00

Les Festes de la Carxofa Prat es presenten de la mà de la pagesia i la restauració compromesa amb el producte local

La Granja de la Ricarda acull dijous vinent l’acte de presentació d’una nova edició de les Festes de la Carxofa Prat. Durant un mes, els carrers i equipaments de la ciutat seran l’escenari de nombroses activitats gastroculturals al voltant de l’hortalissa més emblemàtica del Baix Llobregat.

La veu de la pagesia i la de la restauració que dia a dia treballa amb el producte local estaran presents en un acte inaugural que vol posar l’accent en la importància de defensar la producció agrària i ramadera de proximitat, la venda d’aliments sense intermediaris i la gastronomia compromesa amb el territori. Per això, en la presentació, al costat de l’alcalde Lluís Mijoler i del dissenyador del cartell de les festes d’enguany, l’il·lustrador pratenc Óscar Calzada, hi haurà representants de la Cooperativa Agrícola Prat i dels restaurants de la ciutat que ofereixen Carxofa Prat, Pota Blava i/o altres productes locals.

Tot plegat es desenvoluparà amb una posada en escena i en una ubicació que volen posar el focus en algunes de les reivindicacions més actuals en la defensa del territori.

 

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ:

 

Acte: presentació de les Festes de la Carxofa Prat 2024.

Dia: dijous 21 de març.

Hora: 11:00.

Lloc: pati de la Granja de la Ricarda (carretera de la Platja, el Prat de Llobregat).

Hi intervindran: Lluís Mijoler, alcalde del Prat; Óscar Calzada, autor del cartell d’aquesta edició; representants de la Cooperativa Agrícola Prat i de la restauració local.

Compartir

A les xarxes