dimarts, 28 setembre, 2021 - 13:45

Concentració ciutadana al Prat, avui a les 20 h a la plaça de la Vila

L’alcalde del Prat se suma a la concentració per celebrar l’aturada de l’ampliació de l’aeroport i per a una major protecció dels espais naturals

 

Respecte a l’aturada de l’ampliació, l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha assegurat: “estic satisfet, no pas content, perquè l’ofensiva no s’acaba aquí. Seguirem treballant per dotar de més protecció als espais naturals i també al Parc agrari”. 

 

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, se sumarà aquest vespre a la concentració ciutadana, que tindrà lloc avui a les 20 h a la Plaça de la Vila, amb el doble objectiu de celebrar l’aturada del projecte d’ampliació de l’aeroport i alhora seguir reivindicant més i millor protecció per als espais naturals del delta del Llobregat, acompanyat per d’altres membres de consistori.

La concentració ciutadana, convocada per les entitats del Prat agrupades en la recent constituïda plataforma Gent del fang, tindrà lloc després de conèixer que el Consell de Ministres celebrat avui ha aparcat definitivament incloure el projecte d’ampliació de l’aeroport al Document de Regulació Aeroportuària (DORA) 2022-2026.

Respecte a l’aturada del projecte, l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ha assegurat avui: “estic satisfet, no pas content, perquè l’ofensiva no s’acaba aquí. Seguirem treballant per dotar de més protecció als espais naturals i també al Parc agrari”. En aquest sentit, ha recordat que cal complir encara compensacions ambientals acordades després de l’ampliació de l’aeroport de 1999. De fet, la Comissió Europea va llançar un advertiment a l’Estat espanyol el passat mes de febrer, requerint el compliment d’aquestes mesures a les institucions competents. Una d’aquestes mesures és precisament la posada en marxa d’un pla especial de protecció del delta del Llobregat, que l’alcalde del Prat ha tornat a reclamar avui: “a la Generalitat li seguim reclamant pla especial de protecció del delta del Llobregat pendent des dels anys 80”.

L’alcalde atendrà avui als mitjans que ho desitgin coincidint amb la concentració ciutadana, convocada avui a les 20 h. 

 

CONVOCATÒRIA A MITJANS

  • Acte: atenció a mitjans de l’alcalde del Prat durant la concentració per celebrar l’aturada de l’ampliació de l’aeroport i demanar més protecció per al delta
  • Data: dimarts 28 de setembre
  • Hora: 20.00 h
  • Lloc: Plaça de la Vila

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes