divendres, 28 febrer, 2020 - 14:15

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, assistirà a l’acte de la primera pedra de l’ampliació de Fundesplai

L’acte de diumenge començarà a les 11.55 h a Centre Esplai (C/Riu Anoia, 42-54).

 

L’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, assistirà diumenge vinent, 1 de març, a l’acte de col·locació de la primera pedra de l’ampliació de la seu de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai) al barri de Sant Cosme de la ciutat, acompanyat per d’altres regidors i regidores i representants municipals. L’acte començarà a les 11.55 h al Centre Esplai (c/Riu Anoia, 42-54) i és previst que finalitzi a les 13.30 h.

A més president de Fundesplai, Josep Gassó, i d’altres membres de l’entitat, també acudiran a l’acte el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Eva Martínez, entre d’altres representants institucionals. A més de l’acte institucional, es faran portes obertes i visita guiada al centre, entre d’altres activitats. També  hi assistiran representants d’entitats locals i famílies.

Amb aquest acte, es dona el tret de sortida als treballs d’ampliació del Centre Esplai. L’ampliació permetrà respondre l’augment de participants a les activitats de l’entitat, que l’any passat van arribar a més de 100.000 persones, i donar un gran salt als programes que desenvolupa a favor dels infants, els joves, les famílies, el tercer sector i el medi ambient.

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes