dijous, 22 febrer, 2024 - 11:30

L'Ajuntament del Prat presenta en una Audiència Pública el Pla d'Acció Municipal 2024-2027

L'Ajuntament del Prat presentarà dilluns vinent, a partir de les 19 hores, el Pla d'Acció Municipal (PAM) per al mandat 2024 - 2027. Ho farà en una Audiència Pública que se celebrarà al Cèntric Espai Cultural i que servirà d'espai de trobada entre responsables municipals i la ciutadania i les entitats, que podran fer consultes i resoldre els seus dubtes. En l'exposició d'aquest document, que és el full de ruta que guiarà l'acció de govern, hi intervindran l'alcalde, Lluís Mijoler Martínez, els portaveus del Prat en Comú, Alba Bou Jordà, i del PSC, Juan Pedro Pérez  Castro, i el gerent municipal, Ricard Fernández Ontiveros.

El PAM que ara es presenta està estructurat en 7 eixos, un menys que el del mandat anterior, i 35 subeixos. El pla serà sotmès a votació en la propera sessió del Ple Municipal, que serà el 29 de febrer, a partir de les 18 h, a la Casa de la Vila. 

 

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ:

Acte: Audiència Pública del PAM

Dia: dilluns 26 de febrer de 2024

Hora: 19:00

Lloc: Cèntric Espai Cultural

Hi assistiran: Lluís Mijoler, alcalde;  Alba Bou, portaveu del Prat en Comú; Juan Pedro Pérez Castro, portaveu del PSC; Ricard Fernández, gerent municipal. 

Compartir

A les xarxes