dimarts, 14 setembre, 2021 - 12:45

Convocatòria de premsa, dimecres 15 de setembre, 11.30 h

L’Ajuntament del Prat i la PTP presenten un estudi sobre connexions ferroviàries amb alternatives a l’ampliació de l’aeroport del Prat

 

  • L’Ajuntament del Prat i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) aposten per un model d’infraestructures sostenible, adequat a l’actual context d’emergència climàtica.

 

L’Ajuntament del Prat i l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) presenten demà, dimecres 15 de setembre, l’informe sobre les necessitats de connexió ferroviària del sistema aeroportuari català, com a alternativa a l’ampliació de pistes de l’aeroport del Prat.   La presentació de l’estudi anirà a càrrec de l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler, i del president de l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), Adrià Ramírez.

Mitjançant aquest informe, l’Ajuntament del Prat i la PTP volen contribuir a promoure alternatives per a un model d’infraestructures sostenible, adequat a l’actual context d’emergència climàtica.

L’acte es farà demà a les 11.30 h davant de l’estació de Renfe del Prat, a l’aire lliure. Serà just davant de l’emplaçament on s’hauria d’ubicar l’estació intermodal del Prat, que connectaria les linies de Rodalies de Renfe que passen pel municipi: R2 (R2 Sud i R2 Nord), l’estació de la L9 de metro i els trens d’alta velocitat, que encara no s’aturen al municipi. En aquests moments, ja existeix una estació de trens d’alta velocitat construïda i annexa a l’estació de Rodalies, però que no està en funcionament.

 

  • Acte:  Presentació de la proposta per millorar les connexions ferroviàries per vertebrar un sistema aeroportuari català
  • Dia: Dimecres, 15 de setembre
  • Hora: 11.30 h
  • Lloc: Davant de l’estació de Renfe del Prat de Llobregat (exterior)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes