dimecres, 15 juliol, 2020 - 12:15

La Taula per la Recuperació social i econòmica del Prat es reuneix per aprovar una estratègia per reimpulsar la ciutat front a l’impacte de la Covid

L’Ajuntament ha convocat aquesta primera trobada presencial de la Taula per la Recuperació del Prat, que tindrà lloc demà dijous a les 17 h a la Granja de la Ricarda, per impulsar amb els agents polítics, socials i econòmics de la ciutat una estratègia per la recuperació de la ciutat front a l’impacte de la Covid19.

 

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha convocat la primera trobada presencial de la Taula per la Recuperació de la ciutat, que aplegarà els diferents agents socials, econòmics i polítics de la ciutat.  L’objectiu de la Taula és dissenyar, acordar i impulsar una estratègia de recuperació social i econòmica per al Prat front a l’impacte de la Covid19.

En aquesta primera trobada, els diferents agents de la Taula signaran l’acord amb els principals eixos d’actuació de l’estratègia de recuperació del Prat, que ja s’han treballat telemàticament durant les darreres setmanes. Són eixos d’actuació que passen per promoure una ciutat cohesionada, pròspera i que faci costat al seu comerç i teixit productiu, innovadora i oberta, sostenible, resilient i compromesa amb la transició energètica.

La trobada tindrà lloc demà dijous, 16 de juliol, a les 17 h a la Granja de la Ricarda (Carretera de la platja s/n). Aquest espai s’adequarà amb les mesures de seguretat pertinents.  Hi intervindrà l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i el primer i la segona tinent d’alcaldia, Juan Pedro Pérez Castro i Alba Bou. També intervindran representants dels diversos agents participants de la Taula. Després de l’acte, els mitjans que ho necessitin podran prendre declaracions.

Els periodistes que vulguin assistir a aquest acte hauran de portar mascareta i mantenir en tot moment la distància de seguretat interpersonal d’1,5 metres. Es prega que puguin confirmar assistència al correu electrònic premsaicomunicacio@elprat.cat abans de dijous 16 de juliol a les 14 h.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE:

Primera trobada de la Taula per la Recuperació del Prat.

DIA:

Dijous, 16 de juliol

HORA:

17 h

LLOC:

Granja de la Ricarda (Carretera de la platja s/n)

   

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes