dimarts, 25 abril, 2023 - 10:00

Convocatòria de premsa, dimecres 26 d’abril

La Junta local de seguretat farà balanç del 2022 en aquest àmbit i debatrà el nou Pla de Seguretat Local

 

La Junta local de seguretat es reunirà dimecres, 26 d’abril, a partir de les 17 h, per fer balanç de l’evolució de la situació a la ciutat en aquest àmbit durant el 2022 i aprovar el Pla local de seguretat 2023-2026 . En la primera part de l'acte, a banda de presentar-se la memòria de 2022, els representants de Policia Local,  Mossos d'Esquadra, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil intervindran per valorar els diversos indicadors vinculats a la seguretat.  Posteriorment, es definiran els objectius específics per al 2023 i Bombers i Policia portuària oferiran dades sobre les seves actuacions al municipi.

La part final de l'acte està reservada per compartir el Pla local de seguretat. El Pla, que es va començar a elaborar el febrer de l'any passat, s'ha dissenyat de forma participativa i incorporant-hi la perspectiva de gènere. Partint d'una diagnosi de la situació actual, estableix els objectius i accions a desenvolupar al llarg d'aquests quatre propers anys. 

La junta està integrada per representats de l’Ajuntament i de la policia local i dels diferents cossos de seguretat que actuen al Prat de Llobregat.

A partir de les 19 h, es farà l'atenció als mitjans per part del cap de la policia local del Prat, Rafael Pino, i del cap de l'Àrea Bàsica Policial de Mossos d'Esquadra del Prat de Llobregat, Manel Hermida. Es podran enregistrar vídeos i fer fotografies a l'inici de l'acte.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte: Junta local de seguretat
  • Dia: dimecres, 26 d’abril
  • Hora: 17 h 
  • Lloc: seu de Fundesplai al Prat (C/Riu Anoia, 44-54), a les aules 3 i 4. 
  • Atenció als mitjans: En acabar la reunió, sobre les 19 h. 

 

Compartir

A les xarxes