dimarts, 26 abril, 2022 - 10:00

Convocatòria de premsa, dimecres 27 d’abril

La Junta local de seguretat farà balanç de les dades de seguretat al Prat de 2021

 

Segons la memòria de 2021, la situació de seguretat a la ciutat ha evolucionat favorablement.

 

La Junta local de seguretat es reunirà dimecres vinent, 27 d’abril, per fer balanç de l’evolució de la situació a la ciutat en aquesta matèria durant el 2021. S'hi presentarà la memòria de 2021 que engloba les actuacions de la policia local i dels Mossos d'Esquadra a la ciutat, que mostra una millora global de les dades de seguretat al Prat respecte als anys anteriors.  

La trobada anual de la Junta local de seguretat es farà a la seu de Fundesplai al Prat (C/Riu Anoia, 44-54), a l'Aula 5. La junta està integrada per representats de l’Ajuntament i de la policia local i dels diferents cossos de seguretat que actuen al Prat de Llobregat, entre ells també els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Per part de l’Ajuntament del Prat, hi ha assistirà l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, el tinent d’alcalde i regidor de la policia local, David Vicioso, i l’inspector en cap de la policia local, Rafael Pino.

La Junta, com a espai de coordinació dels diferents cossos policials, també fixarà els principals reptes i objectius en matèria de seguretat a partir de 2022, especialment pel que fa a seguir reforçant la coordinació entre ells per reduir els delictes per robatoris a domicilis i a l’interior de vehicles i les plantacions il·legals de marihuana. Gràcies a aquesta coordinació, ja s’han aconseguit avenços i èxits fins al moment, com la recent desarticulació d’un grup dedicat al tràfic d’aquesta droga al Prat a principis del passat mes de març.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte: Junta local de seguretat
  • Dia: Dimecres, 27 d’abril
  • Hora: 17 h 
  • Lloc: Seu de Fundesplai al Prat (C/Riu Anoia, 44-54), a l'Aula 5 

 

Compartir

A les xarxes