dimarts, 20 abril, 2021 - 14:45

La Junta Local de Seguretat es reunirà demà per fer balanç de l’any 2020

 

Serà la primera Junta Local de Seguretat a què assistirà, a més de l’intendent Ramon Dosaigues, el nou inspector de la policia local del Prat, Rafael Pino, que s’ha incorporat aquest dimarts al cos després de la finaltizació del procés de selecció per cobrir aquesta plaça.

 

La Junta Local de Seguretat del Prat de Llobregat es reunirà demà, dimecres 21 d’abril, a les 17 h al Saló de Plens de la Casa de la Vila per tal de valorar les dades de la ciutat en aquesta matèria de l’any 2020. Aquesta junta està formada per representants dels diferents cossos de seguretat amb presència a la ciutat, que, a més de la Policia local, també inclouen els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. També hi assistiran l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i el regidor de la Policia local, David Vicioso, entre d’altres representants municipals.

Aquesta serà la primera Junta Local de Seguretat a què assistirà el nou inspector de la policia local del Prat, Rafael Pino, que s’ha incorporat aquest dimarts al cos després que el passat 13 d’abril es coneguessin els resultalts del procés de selecció per cobrir aquesta plaça. Pino exercia fins ara el càrrec d’inspector en cap de la policia local de Sitges.

També assistirà a la Junta de demà l’actual Intendent en cap de la Policia Local, Ramon Dosaigues, recentment seleccionat per proveir la plaça de cap de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet. Dosaigues continuarà al Prat les properes setmanes per tal de facilitar la incorporació del nou inspector.

El passat 5 de març, ja es van avançar algunes de les principals dades de la memòria de seguretat a la ciutat de l’any passat. El 2020, es es va tancar amb 493 accions delictives amb la intervenció de la policia local, un 13% menys que les 569 de l’any anterior. Una vegada celebrada la Junta de seguretat, es compartirà aquesta memòria al web municipal.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte: Junta local de seguretat
  • Dia: Dimecres, 21 d’abril 
  • Hora: 17 h. Els mitjans gràfics podran gravar imatges a l’inici de la reunió. Una vegada finalizi, els mitjans interessats podran prendre declaracions.
  • Lloc: Saló de Plens de la Casa de la Vila

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes