dimarts, 7 novembre, 2023 - 14:30

'La imatge permanent', de la pratenca Laura Ferrés, es preestrena al Cine Capri

‘La Imatge Permanent’, el primer llargmetratge de la directora pratenca Laura Ferrés, es preestrenarà el dijous 16 de novembre al Cine Capri del Prat, un dia abans que es pugui veure a la resta de cinemes. La pel·lícula, rodada a la ciutat amb la col·laboració de El Prat Film Office, es va estrenar aquest estiu en el Concurs Internacional del Festival de Locarno i ha guanyat recentment l’espiga d’Or de la Seminci. La directora i de la productora han volgut que la preestrena es faci en aquest emblemàtic cinema com a mostra d’agraïment a la ciutat i a totes les persones i entitats del Prat que han participat en la pel·lícula.

El film està inspirat en la història de la família materna de Ferrés, que prové d'Andalusia. La protagonista és la Carmen, directora de càsting d’una agència de publicitat. Als 52 anys, veu com el seu entorn de treball i personal comença a canviar. Es troba entre dos mons: el de l'oficina i la publicitat, aparentment nou, brillant i ple d’oportunitats, i el de fora, el de la seva mare que s’ha d’operar, el dels turistes que s'arrosseguen per una ciutat irreal i el de les discoteques i aplicacions de cites que serveixen per desfogar-se. 

Ferrés ja es va estrenar en el circuit internacional de premis cinematogràfics amb el curt documental ‘Los desheredados’, amb què va ser premiada en la Setmana de la Crítica del Festival de Cannes, en els Goya i en els Gaudí.

CONVOCATÒRIA MITJANS

Acte: preestrena de 'La imatge permanent'

Dia: dijous 16 de novembre

Hora: 19:30

Lloc: Cine Capri (Av. de la Verge de Montserrat, 111, El Prat de Llobregat)

Descarregar

(1)

Compartir

A les xarxes