divendres, 17 desembre, 2021 - 09:15

La Fira Avícola torna aquesta tarda a la Granja de la Ricarda per posar en valor el Pota Blava, la Carxofa Prat, els espais naturals i el Parc Agrari

Banner Fira Avicola 2021

 

La 48a Fira Avícola Raça Prat comença avui a les 19 h a la Granja de la Ricarda i s’estendrà durant tot el cap de setmana. El Prat recupera la seva Festa major d’hivern, com a espai de retrobament de la ciutadania a l’entorn del pollastre Pota Blava, la Carxofa Prat i altres productes de proximitat Km0.

Enguany, la Fira Avícola també es vincularà a la defensa del territori, dels espais naturals del Delta i del Parc Agrari del Baix Llobregat, al final d’un any marcat pel debat sobre el projecte d’ampliació de l’aeroport que amenaça l’espai protegit de la Ricarda, al qual s’hi han oposat tots els grups municipals representants a l’Ajuntament del Prat. Aquest serà el tema al qual es dedicarà l’estand municipal de la fira, on la ciutadania podrà gaudir d’una experiència audiovisual immersiva per conèixer la Ricarda, un projecte impulsat en aliança amb proveïdors locals, catalans, i organitzacions emprenedores del món de la creació audiovisual, com SINOCA, i mitjançant una tecnologia desenvolupada, fabricada i patentada a Catalunya, subministrada per Broomx. Mitjançant el primer projector immersiu del món, MK360 de Broomx, es pot convertir la realitat virtual en una experiència real.

En aquesta edició, es podrà gaudir com sempre del tradicional pavelló avícola, després d’aconseguir l’autorització necessària enguany per fer-ho, o de l’Espai de Gastronomia, on tastar els millors productes de proximitat i que enguany també comptarà per primera vegada amb un amostra de vins. A la Mostra comercial, també es podran comprar productes d’arreu del territori i a la Mostra d’Entitats estaran representades prop d’un centenar d’organitzats del teixit associaitu pratenc. A més, s’oferirà una ampliació programació d’activitats lúdiques i culurals durant tot el cap de setmana.

El recinte firal també s’ha adequat amb totes les mesures preventives necessàries en l’actual context de la covid.  

 

INDICACIONS PER A MITJANS DE COMUNICACIÓ

L’accés a la fira és lliure i enguany, a causa de la covid, l’aforament està controlat. Els mitjans que acudeixin a la fira es podran identificar en l’accés al recinte davant del personal de vigilància, que els posarà en contacte amb l’equip de premsa. Si un mitjà vol accedir al recinte un cop l’aforament estigui complet, l’equip de comunicació autoritzarà els permisos excepcionals corresponents per tal que es pugui garantir la tasca informativa.

Si algun mitjà de comunicació volgués cobrir la inauguració institucional d’aquesta tarda, cal que es posi en contacte amb el Departament de Comunicació de l’Ajuntament (93 379 00 50 ext. 5421) avui divendres a les 15h.

Si per fer cobertura de la fira necessiteu el suport de l’equip de comunicació, cal que contacteu amb les persones de guàrdia en cada moment, que s’indiquen al quadre de la part inferior (important: aquest quadre s’ha actualizat respecte a la informació compartida dimarts passat!).

També podeu contactar amb Bertran Cazorla, cap de Comunicació, al telèfon 677 28 09 78.

Si algun mitjà volgués accedir al recinte firal amb vehicle/unitat mòbil, cal que contacti amb el personal de comunicació de guàrdia amb cada moment, perquè li doni les indiacions necessàries i faciliti els permisos corresponents.

 

48 Fira Avícola

Nom

Telèfon

Divendres 17/12 (19-22 h)

Elena Asensio

686 37 87 81

Dissabte 18/12 (9.30-15.30 h)

Jose Muñoz

660 68 59 98

Dissabte 18/12 (15.30-22.30 h)

Elena Torrent

618 207 898

Diumenge 19/12 (9.30 - 15.30 h)

Irene Peiró

682 63 94 68

Diumenge 19/12 (15.30 -21.30 h)

Patrícia Boyer

636 118 298

 

 

 

 

 

 

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes