divendres, 4 novembre, 2022 - 13:45

La Cooperativa Agrícola del Prat, per primer cop al Fòrum Gastronòmic

 

  • La Cooperativa Agrícola del Prat participa per primer cop al Fòrum Gastronòmic, que tindrà lloc del 7 al 9 de novembre, per posar en valor la Carxofa Prat i la resta de productes conreats al Parc Agrari. L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i el tinent d’alcaldia d’Acció Ambiental, Quim Bartolomé, visitaran l’estand de la Cooperativa dilluns vinent a les 11 h.

 

La Cooperativa Agrícola del Prat assistirà per primera vegada al Fòrum Gastronòmic 2022, que tindrà lloc al recinte Firal de Montjuic del 7 al 9 de novembre. La Carxofa Prat serà la protagonista de l’estand de la cooperativa en aquest certamen, on també es posaran valor la resta de productes que conrea al Parc Agrari i la importància de la sostenibilitat, la defensa del territori i l’aposta per la qualitat, així com la tasca de la pagesia.

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i el tinent d’alcaldia d’Acció Ambiental, Quim Bartolomé, visitaran l’estand de la Cooperativa Agrícola dilluns vinent a les 11 h.  Els rebran representants de la Cooperativa Agrícola del Prat, com el seu president, Agustí García. 

Una de les principals novetats d’enguany és la presentació de productes elaborats amb Carxofa Prat, com una crema o el patè amb un toc picant, amb el suport de la Fundació Espigoladors. A l’estand, també es faran diverses activitats divulgatives i demostracions gastronòmiques.

 

Els mitjans interessats a cobrir aquest acte necessiten sol·licitar una acreditació de premsa per accedir al recinte firal, que s’ha de demanar a través d’aquesta pàgina del web del Fòrum Gastronòmic: 

 https://www.gastronomicforumbarcelona.com/ca/media-center/acreditacio-de-premsa/

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

  • Acte: Visita de l’alcalde del Prat a l’estand de la Cooperativa Agrícola del Prat al Fòrum Gastronòmic 2022
  • Dia: Dilluns, 7 de novembre
  • Hora: 11 h
  • Lloc:  Recinte Firal de Montjuïc (Av. Reina Maria Cristina, s/n, de Barcelona)
    Localització exacta de l’estand de la Cooperativa Agrícola del Prat dins de la fira a:  https://bit.ly/3sWancf

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes