divendres, 22 març, 2019 - 10:00

Dissabte 23 de març, portes obertes al tercer centre cívic del Prat de Llobregat

Jornada de portes obertes al Centre Cívic Palmira Domènech

Centre Cívic Palmira Domènech

El Palmira Domènech s’afegeix als altres dos centres cívics de proximitat: Jardins de la Pau i Sant Jordi- Ribera Baixa.

El proper dissabte 23 de març al matí, començaran les jornades de portes obertes al nou Centre Cívic Palmira Domènech, situat al carrer de Lo Gaiter de Llobregat, davant dels jardins del Cementeri Vell. El Palmira Domènech s’ha afegit així als altres dos altres centres cívics de proximitat amb què ja compta el Prat de Llobregat: Jardins de la Pau i Sant Jordi-Ribera Baixa.

El Centre Cívic Palmira Domènech vol ser un espai de trobada i convivència per als veïns i veïnes i promourà la formació, la creació i la pràctica cultural entre persones de totes les edats, des d’una dimensió comunitària.

El tercer centre cívic de la ciutat rep el nom de Palmira Domènech, una de les primeres educadores socials de Catalunya, que als anys 70 va destacar per promoure la dinamització i cohesió social de l’entorn on es troba ara el nou equipament.

El tercer centre cívic de la ciutat ha estat finançat per l’Ajuntament del Prat, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Més  informació a elprat.cat/ccpalmiradomenech

 

Convocatòria als mitjans

  • Acte: Jornada de portes obertes al Centre Cívic Palmira Domènech
  • Dia: Dissabte, 23 de març
  • Hora: 11.30 h
  • Lloc: Carrer de lo Gaiter de Llobregat, 112

Descarregar

(2)
(1)

Compartir

A les xarxes