dijous, 25 novembre, 2021 - 14:00

Convocatòria de premsa, divendres 26 de novembre, 18 h

Inauguració de l’exposició dels 100 anys del Mercat Municipal del Prat

 

Enguany, el Mercat Municipal del Prat compleix 100 anys i, per comemmorar aquesta efemèride, s’ha organitzat una exposició fotogràfica per recordar els orígens i la història d’aquest espai, fonamental per al comerç de proximitat de la ciutat.

L’exposició, organitzada per l’Ajuntament del Prat amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’inaugura demà, divendres 26 de novembre, a les 18 h al mateix Mercat Municipal del Prat (Plaça de la Vila, 12) i es podrà visitar fins al 28 de febrer de 2022. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i de la regidora de Comerç i Turisme, Marina García, juntament amb representants dels paradistes.  

La mostra vol rendir homenatge al mercat, que va entrar en funcionament el 21 de novembre de 1921, i a tots els seus paradistes. Quan es va crear fa un segle, la seva principal funció era l’abastiment d’aliments a la població, que fins aleshores s’havia fet amb parades ambulants a la Plaça de la Vila i al mercat setmanal, que encara es manté actuament a la Ronda Sud. Històricament, més enllà de proveir aliments, també ha tingut un rol fonamental per a la cohesió comunitària i la socialització.

 

Convocatòria de premsa

  • Acte: Inauguració de l’exposició dels 100 anys del Mercat Municipal del Prat
  • Dia: Divendres, 26 de novembre
  • Hora: 18 h
  • Lloc: Mercat Municipal del Prat (Plaça de la Vila, 12)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes