dimecres, 1 febrer, 2023 - 14:45

Es constitueix Energia del Prat, la comunitat local d’energia

El pròxim divendres, 3 de febrer, tindrà lloc l’acte de constitució d’Energia del Prat, la comunitat local d’energia del Prat de Llobregat. La comunitat, impulsada per l’Ajuntament del Prat, estarà integrada pel consistori, entitats, PIME, persones autònomes i ciutadans i ciutadanes del Prat, que participaran en aquest acte de constitució.

Intervindran l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, així com persones que pertanyen a diferents àmbits de la ciutat i que participen activament en la constitució de la comunitat energètica: representants del teixit empresarial, Josep Gassó i Antonio Pedrero com a representants de les entitats Fundesplai i la Cooperativa Obrera de Viviendas respectivament, i Raúl Gómez en representació de Prat Energia- Associació Ciutadana. Donarà la benvinguda la directora de l’escola Charles Darwin, Vanessa Rubio, ja que aquest centre ha estat un dels primers equipaments públics de la ciutat on es van instal·lar plaques fotovoltaiques que subministraran energia a la comunitat i que ha participat activament en l’impuls de l’associació ciutadana que canalitzarà la participació dels i les usuàries a Energia del Prat.

Els mitjans podran prendre imatges de l’acte notarial de constitució de l’Energia del Prat i després podran recollir declaracions.

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

  • Acte: Presentació de la comunitat ciutadana energètica, Energia del Prat
  • Dia: Divendres 3 de febrer
  • Hora: 11 h
  • Lloc: Escola Charles Darwin (avinguda del Pare Andreu de Palma, 30, El Prat de Llobregat)

Compartir

A les xarxes