dimecres, 9 març, 2022 - 13:00

Els regidors i regidores del Prat mostraran el seu rebuig unànime a la guerra d’Ucraïna aquesta tarda a la Plaça de la Vila

 

Serà a les 17.30 h d’avui, abans de l’inici del ple municipal a les 18 h.

 

Els regidors i regidores de l’Ajuntament del Prat s’aplegaran aquesta tarda, a les 17.30 h a la Plaça de la Vila, per mostrar el seu rebuig unànime a la guerra d’Ucraïna i expressar conjuntament la seva aposta per la pau, el diàleg i una solució del conflicte, basada en la mediació i la diplomàcia.

Aquesta mostra unànime contra la guerra d’Ucraïna tindrà lloc abans de l’inici del ple municipal, que començarà a les 18h a la Casa de la Vila. Un dels punts de l’ordre del dia del ple d’avui està dedicat precisament a l’adhesió de l’Ajuntament del Prat a la Declaració institucional de suport a la societat ucraïnesa i en defensa de la Pau de la Federació de Municipis de Catalunya i al compromís del consistori de contribuir a les tasques d’ajuda humanitària a la zona.

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges dels membres del consistori en aquesta concentració prèvia al plenari.

Compartir

A les xarxes