divendres, 15 març, 2024 - 14:30

Els productes i la cuina pratencs busquen deixar empremta en l’Alimentaria 2024, amb iniciatives com l’estand de la Cooperativa Agrícola

L’agricultura i la cuina de proximitat del Prat estaran més presents que mai a l’Alimentaria, especialment de la mà de la Cooperativa Agrícola del Prat, que presentarà nous productes elaborats i basats en ingredients locals del Parc agrari del Baix Llobregat. L’edició d’enguany d’aquest saló internacional d’alimentació, begudes i food service se celebra del 18 al 21 de març a la Fira de Barcelona, on reuneix nombrosos expositors i ofereix un ampli programa d’activitats.

La pagesia i la gastronomia pratenques es visibilitzaran en aquest punt de trobada internacional de referència per a professionals del sector en dos estands. La Cooperativa Agrícola Prat disposarà d’un expositor on organitzarà activitats, com showcookings, per posar en valor els productes locals. A més a més, el programa La Sobretaula presentarà el capítol que va rodar l’any passat a la ciutat al seu estand, per on passaran alguns dels i les protagonistes, com Mari Pau Huguet i Pep Picas.

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler Martínez visitarà el proper dilluns l’Alimentaria. A les 11h, es dirigirà a l’estand de la Cooperativa i, a les 12h, al de la Sobretaula.

 

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ

Acte: Alimentaria, Saló internacional d’alimentació, begudes i food service.

Dies: 18 – 21 de març.

Lloc: Recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona (Av. Joan Carles I, 64, L’Hospitalet de Llobregat).

Els mitjans que vulguin cobrir la fira s’hauran d’acreditar a: Acreditació premsa.

Descarregar

(1)

Compartir

A les xarxes