dilluns, 1 juliol, 2019 - 09:15

El Teatre L’Artesà del Prat acull l’acte de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2019

Amb aquests premis, lliurats pel CoNCA (Consell Nacional de la Cultura i de les Arts) es reconeixen entitats i personalitats que han destacat pel seu treball en el món de les lletres, el patrimoni, les arts visuals, la música, la cultura popular i la gastronomia catalanes.

 

El Teatre L’Artesà del Prat de Llobregat acollirà dijous vinent, 4 de juliol, al vespre l’acte de lliurament de la 44ena edició dels Premis Nacionals de Cultura 2019. La cerimònia serà presidida pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; acompanyat pel president del CoNCA, Carles Duarte; l'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Mijoler; i la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

El nom de les quatre entitats i sis personalitats que rebran el premi es va fer públic el passat mes de març. Maria Bohigas, Jaume Cabré, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, la Federació d’Ateneus de Catalunya, Litterarum Móra d’Ebre - Fira d’espectacles literaris, Josefina Matamoros, el Museu de Lleida, Clara Peya, Josep Ponsatí i Carme Ruscalleda rebran la màxima distinció catalana en l’àmbit cultural.

Els mitjans de comunicació del Prat i del Baix Llobregat que vulguin cobrir l’acte s’han d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic amb el nom del periodista i del mitjà a premsaicomunicacio@elprat.cat .

El dia de la cerminònia l’acollida dels mitjans de comunicació es farà entre les 18.15 h i les 19.15 h. L’acte començarà a les 19.30 h.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

  • Acte: Lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2019 del CoNCA
  • Dia: Dijous 4 de juliol 
  • Hora: Acollida de mitjans entre les 18.15 h i les 19.15 h / Inici de la cerimònia: 19.30 h
  • Lloc: Teatre L’Artesà (C/ Centre, 33 del Prat de Llobregat)

 

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes

Tweets