dilluns, 19 abril, 2021 - 12:30

Convocatòria de premsa, dimecres 21 d’abril

El Prat, Viladecans i Sant Boi fan balanç de les mesures per protegir els Espais Naturals del Delta del Llobregat dos mesos després de l’advertència de la Comissió Europea

 

Les alcaldies del Prat, Viladecans i Sant Boi faran dimecres, 21 d’abril, a les 11:30 hores balanç de les mesures per millorar la protecció dels Espais Naturals del delta del Llobregat, dos mesos després de l’advertència de la Comissió Europea en què demanava actuacions a la zona tant al govern espanyol com a la Generalitat de Catalunya.

Aquesta valoració anirà a càrrec dels alcaldes del Prat, Lluís Mijoler, de Sant Boi, Lluïsa Moret, i de Viladecans, Carles Ruiz. La compareixença es farà via zoom, a través del següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/j/84744229298?pwd=WllXdTZ5ZCs1d1c1T2FicnJ2dUVSdz09

Cal recordar que la Comissió Europea va donar un termini de dos mesos a les institucions de l’Estat espanyol per respondre a les seves advertències i va advertir que, en cas contrari, el cas podria acabar al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE). És justament, coincidint amb el venciment d’aquest termini, que els ajuntaments faran balanç de les accions desenvolupades des del passat mes de febrer.

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes