dilluns, 8 març, 2021 - 10:45

En el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible de Barcelona 2021

El Prat i Sant Boi s’alien per primer cop en una campanya conjunta per promoure la carxofa i l’agricultura de proximitat

 

L’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, presenten la campanya #MengemCarxofa dimecres vinent, 10 de març, a les 13 hores a la masia de Can Comas del Prat, en l’entorn del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

El Prat i Sant Boi de Llobregat s’han aliat per primera vegada en una campanya conjunta, sota el lema #MengemCarxofa, per promoure conjuntament la producció i consum de l’emblemàtica hortalissa del Parc Agrari del Baix Llobregat. La campanya es presentarà dimecres vinent, 10 de març, a la masia de Can Comas del Prat, situada al Parc Agrari, amb la presència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que enguany ostenta la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible, Ada Colau. L’acte començarà a les 13 hores i comptarà amb representants de les Cooperatives Agrícoles del Prat i de Sant Boi i de la restauració local de totes dues ciutats.

El Prat i Sant Boi desenvoluparan aquesta campanya fins a principis de maig, durant la temporada de la carxofa, en el marc de la Capitalitat mundial de l’alimentació sostenible de Barcelona 2021, esdeveniment que vol promoure models d’alimentació sostenible, justa i sana a partir d’un cicle d’activitats que s’estén també a diversos municipis metropolitans. La necessitat de promoure models urbans i d’alimentació sostenible, així com de promoure l’abastiment de productes de proximitat, s’ha evidenciat encara més durant la pandèmia.

És en el marc d’aquest esdeveniment que el Prat i Sant Boi es reivindiquen com a capitals mundials de la carxofa i han unit forces per promoure un dels productes estrella del Parc Agrari, una gran infraestructura verda de l’àrea metropolitana, i els valors d’agricultura de proximitat i alimentació sostenible. Als webs elprat.cat/mengemcarxofa i santboi.cat/mengemcarxofa, es poden consultar les activitats programades pels dos municipis a l’entorn d’aquesta campanya, que s’explicaran en aquest acte.

 

 

CONVOCATÒRIA DE PREMSA

  • Acte:  Presentació de la campanya #MengemCarxofa
  • Dia:  Dimecres, 10 de març
  • Hora: 13 h
  • Lloc:  Masia de Can Comas del Prat (Camí de la Ribera, s/n) del Parc Agrari. S’hi accedeix des de la sortida 194B de la C-31.

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes