dilluns, 11 març, 2024 - 14:30

El Prat celebra demà la Jornada d'experiències i aprenentatges en la Prescripció Social

Professionals de l'àmbit de la salut pública, representants d'iniciatives comunitàries, responsables de l'administració i ciutadania es trobaran demà al Cèntric Espai Cultural del Prat en una jornada per exposar experiències i compartir aprenentatges en la Prescripció Social, coincidint amb el dia de commemoració d'aquesta eina per millorar el benestar de la població. La jornada, que arrencarà a les 9 hores amb la benvinguda de l'alcalde, constarà d'una dinàmica sobre el model del Prat, amb testimonis de la comunitat i participació d'experts, i d'una presentació del projecte internacional RECETAS. L'acte el clourà la regidora de Salut Pública, Benestar Animal i Consum, Marina García. 

Al Prat, la prescripció social és el segon dels cinc projectes tractors del Pla local de salut. Aquesta eina, amb la qual professionals de l’atenció primària i agents implicats guien les persones a utilitzar recursos comunitaris no sanitaris, té com a objectius que aquestes persones adquireixin hàbits de vida saludables, millorin el seu contacte social i assoleixin un major grau de benestar físic i emocional.

 

CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ

Acte:  Jornada d'experiències i aprenentatges en la Prescripció Social

Dia: dimarts 12 de març de 2024

Hora: 9:00 - 13:15.

Lloc: Cèntric Espai Cultural (Plaça de Catalunya 39-41).

Hi intervindran: Lluís Mijoler, alcalde del Prat; José Delgado, activista cultural (projecte Unzip, Hospitalet, Ripollet); Sandra López, dinamitzadora de projectes comunitaris; Jill Litt, investigadora principal del projecte RECETAS; Laura Coll, professora a la Universitat de Vic i coordinadora del WP4 del RECETAS; Ramon Gibert, RBEC CAP Esplugues Can Vidalet; Aïda Ballester, tècnica comunitària del Pla Comunitari de Roquetes; Ana Fernández, tècnica de Salut Pública, programa Barcelona Salut als Barris de l'Agència de Salut Pública de Barcelona; Marina García, regidora de Salut Pública, Benestar Animal i Consum del Prat. 

 

Compartir

A les xarxes