divendres, 19 novembre, 2021 - 10:45

Primer Memorial Jordi Llopart, diumenge 21 de novembre

El Prat acull el Primer Memorial Jordi Llopart, en què participaran més d’un centenar d’atletes

 

D’aquesta manera, es vol recordar i reconèixer la contribució al món de l’esport Jordi Llopart, atleta del Prat que ens va deixar el novembre de 2020.

El Memorial Jordi Llopart  s’inclourà en el “Gran Premi Ciutat del Prat”, que ja es va crear el 2018 per recordar Moisès Llopart, pare d’en Jordi i forjador de l’esport català.

 

Diumenge vinent, 21 de novembre, se celebrarà el Primer Memorial Jordi Llopart, que estarà inclòs en el "Gran Premi Ciutat del Prat", que es va instaurar el 2018 per recordar en Moisès Llopart Aguilera, forjador de l'esport català i pare d'en  Jordi. 

L'Ajuntament del Prat, el Club Esportiu Pratenc i la família Llopart han volgut donar un impuls a l'esport que tant en Moisès com en Jordi van fomentar, fent del Prat de Llobregat un dels bressols de la marxa atlètica a Espanya. 

Enguany, el memorial tindrà el seu moment culminant a les 13:20 hores del diumenge 21 de novembre. Serà llavors quan gairebé un centenar d'atletes, de diverses generacions, correran amb la mateixa samarreta un quilòmetre en memòria de Jordi Llopart, qui va morir el novembre de l'any passat.

A les pistes del poliesportiu Sagnier del Prat és concentrarà el més destacat de la marxa atlètica de l'últim mig segle per córrer aquest Quilòmetre d'Honor.

Diversos atletes com Josep Marín, Daniel Plaza, Valentí Massana, Jesús Ángel García Bragado, Raffaello Ducceschi, Basilio Labrador, Andrés Marín, Mari Cruz Díaz, Emilia Cano, Reyes Sobrino, Eva Pérez i Teresa Palacios ja han confirmat la seva assistència al memorial.

 

(al document adjunt podeu descarregar-vos la convocatòria de l'organització del memorial amb una breu descripció de la trajectòria d’atletes que ja han confirmat la seva participació)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes