dimarts, 7 març, 2023 - 08:30

Convocatòria de premsa

El Pla d’Actuació Municipal se sotmet a balanç en una Audiència Pública

 

  • L’alcalde Lluís Mijoler i la resta de l’equip de govern intervindran en l’acte, que tindrà lloc al Cèntric.

 

En el tram final del mandat, la ciutadania del Prat pot participar en una Audiència Pública en què es farà balanç del desplegament del Pla d’Actuació Municipal (PAM) per al 2020-2023. A l’acte, hi intervindrà l’alcalde Lluís Mijoler, i l’acompanyarà el conjunt de regidors i regidores que conformen el govern municipal amb l’objectiu d’explicar a les persones assistents en quin grau s’han assolit els objectius establerts i com s’ha desenvolupat l’activitat al llarg d’aquests gairebé quatre anys. També hi intervindran les portaveus dels dos grups municipals que formen part del govern, Alba Bou, en nom del Prat en comú, i Juan Pedro Pérez, en nom del PSC, i el gerent municipal.

El PAM actual va ser aprovat pel plenari amb un ampli suport dels grups que formen el govern municipal, el Prat en Comú i el PSC, a més del d'ERC. Amb el títol ‘El Prat d'avui, el Prat del futur’, aquest document es marcava el repte d’actualitzar el model que ha inspirat la ciutat actual per projectar-la cap al futur pensant en les necessitats de les properes dècades.  

El document de balanç, que està estructurat en 8 eixos que han assolit un grau d’assoliment d’objectius que oscil·la entre el 80 per cent i el 91 per cent, ja es pot descarregar des de la web de l’Ajuntament.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Acte: Audiència Pública de balanç del PAM

Dia: dijous, 9 de març

Hora: 19 h

Lloc: Cèntric Espai Cultural (plaça de Catalunya, 39 – 41)

Compartir

A les xarxes