dimarts, 18 abril, 2023 - 08:45

Convocatòria de premsa, avui, a les 19 h

El fotoperiodista David Airob presenta 'Hores de Prat', un recull d'escenes quotidianes de la ciutat editat per l'Ajuntament

El fotoperiodista David Airob ha captat en l’obra ‘Hores de Prat’ la vida quotidiana de la ciutat, el seu territori i la seva gent. El volum, encarregat i editat per l’Ajuntament, es presentarà aquesta tarda al Cèntric Espai Cultural i estarà disponible per Sant Jordi a les llibreries i parades que, amb motiu de la celebració, hi haurà a la ciutat. 

David Airob, fotògraf pratenc guanyador, entre d'altres, d'un premi World Press Photo, ha capturat amb la seva càmera escenes de la vida de la ciutat al llarg d'un any. De l'encàrrec que li va fer l'Ajuntament el 2020, en resulta un mosaic de moments quotidians i excepcionals, de rostres familiars i d'escenaris coneguts que reflecteixen com és el Prat d'avui, des del seu despertar ben d’hora al matí fins a ben entrada la nit.

El volum reflecteix així el discórrer de la vida al Prat en la seva quotidianitat, però recull també com aquesta va ser alterada per la pandèmia de la Covid, que va irrompre quan l’autor estava realitzant l’obra i que va recollir a través de la seva mirada personal, tal i com ja va mostrar l’exposició Hores (tristes) de Prat.

Durant l’acte de presentació del llibre, en què es projectaran les fotografies que l'integren, la periodista del Prat Ràdio Isa Gonzalo conversarà amb David Airob per conèixer-ne millor la trajectòria i saber com ha viscut l’experiència de retratar el batec de la ciutat durant tant de temps. Així mateix, l'actor pratenc Arnau Puig farà la lectura del pròleg. 

A partir de de demà, 'Hores de Prat' es podrà adquirir a les llibreries de la ciutat, Drac, Atenea i Servei de Secretaria, i a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (plaça de la Vila, 1). El volum, amb una impressió i acabats de màxima qualitat, té un preu de venda al públic de 39 euros.

Els periodistes que cobreixin l'acte podran recollir declaracions de David Airob i la resta de persones que hi intervindran.  Aquesta informació i les imatges adjuntes, que formen part del llibre, no es poden publicar abans de les 19 hores. 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ:

Dia: dimarts 18 d'abril.

Hora:  19 hores. 

Lloc: Cèntric Espai Cultural (Plaça de Catalunya, 39-41, El Prat de Llobregat).

 

 

Descarregar

(3)

Compartir

A les xarxes