dimarts, 19 octubre, 2021 - 13:45

Convocatòria de premsa

Diversos artistes de renom expressen a través de la música el seu compromís per la defensa dels espais naturals del delta del Llobregat

 

El Teatre L’Artesà del Prat acull dijous vinent, 21 d’octubre, a les 12.15 h la presentació de la cançó i el videoclip Som Natura!.  L'artífex de la iniciativa i autor de la peça, Lluís Marrasé (expresident de l'Associació de cantants, Creu de Sant Jordi i Premi Barnasants a l’Activisme Cultural) i diversos artistes que participen al videoclip assistiran a la presentació, durant la qual els acompanyarà l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler.

Som Natura! és un enregistrament coral amb les següents veus: Lluís Llach, Donovan, Gerard Quintana, Pep Sala, Natxo Tarrés, Lídia Pujol, Suu, Koko-Jean Davis, Jofre Bardagí, Sicus Carbonell, Carme Canela, Sara Pi, Marc Martínez, Montse Castellà, Magalí Sare, Txell Sust, Guillem Solé (Buhos), Sílvia Comes, Mònica Green, Mone, Lluís i Joan Fortuny (Companyia Elèctrica Dharma), i les del cor infantil de la Fundació Vozes

La direcció musical de Som Natura!  ha estat a càrrec de Joan Vinyals (guitarrista i productor), els arranjaments de corda són de Joan Albert Amargós (Premi Nacional de Música, Premi Ciutat de Barcelona d’Espanya, Millor Disc de l’Any), els teclats de Josep Mas 'Kitflus' (director musical de Joan Manuel Serrat) i la direcció vocal de l’actriu i cantat Mone Teruel.

Mitjançant aquest videoclip, els seus promotors volen expressar, a través de la música, el seu compromís per protegir els espais naturals del delta del Llobregat en un context d’emergència climàtica i en què segueixen exposats, malgrat que s’hagi descartat per ara l’ampliació de l’aeroport, a la pressió de les infraestructures de l’entorn. La recaptació de Som Natura! es destinarà a Depana, Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural.

 

Convocatòria a mitjans

  • Acte: Presentació del videoclip Som natura!
  • Dia: Dijous, 21 d’octubre 
  • Hora: 12.15 h
  • Lloc: Teatre L’Artesà (C/Centre, 33 del Prat)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes