dijous, 13 juny, 2019 - 10:45

Constitució del nou Ajuntament del Prat de Llobregat

Dissabte vinent, 15 de juny, a les 12 h, es farà l’acte de constitució del nou Ajuntament del Prat, sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig.

 

Tres setmanes després de les eleccions municipals del diumenge 26 de maig, tindrà lloc la sessió plenària en què es constituirà el nou Ajuntament del Prat de Llobregat per al proper mandat municipal (2019-2023). Aquesta sessió de constitució tindrà lloc a “El Modern”.

Durant la sessió plenària, que començarà a les 12 h, s’elegirà el nou alcalde o alcaldessa del Prat de Llobregat, que rebrà la vara de comandament de la ciutat, i farà un discurs anunciant les seves prioritats per a aquest mandat.

L’inici de l’acte anirà a càrrec de la secretària municipal i, tot seguit, es constituirà la mesa d’edat, formada per la regidora de més edat, Pilar Eslava (com a presidenta de la mesa), i de la més jove, Marina García (com a vocal). Posteriorment, els 25 regidors i regidores electes prometran o juraran el càrrec i, a continuació, emetran el seu vot en una urna per elegir el nou alcalde o alcaldessa. Fet l’escrutini, s’anunciarà el resultat i es lliurarà la vara de comandament de la ciutat al nou alcalde o alcaldessa, que tot seguit donarà la paraula als portaveus de les diferents candidatures amb representació municipal (en ordre invers als vots obtinguts). Finalment, el nou alcalde farà un discurs sobre les seves prioritats per a la ciutat durant els propers 4 anys.

A continuació, es lliurarà una placa de record als regidors i regidores del mandat anterior que no han renovat en el càrrec.

 

Convocatòria als mitjans de comunicació:

  • Acte:  Acte de constitució de l'Ajuntament del Prat de Llobregat 
  • Dia: Dissabte, 15 de juny
  • Hora: 12 h (inici de l’acte de constitució)
  • Lloc: “El Modern” (Plaça de la Vila, 5)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes