dimarts, 15 febrer, 2022 - 12:30

Convocatòria de premsa, 16 de febrer a les 12.30 h

Compareixença de l’alcalde del Prat quan es compleix un any de l’advertència de la UE per a la millor protecció dels espais naturals del Delta

 

L’alcalde farà declaracions als mitjans de comunicació demà, dimecres 16 de febrer, a les 12.30 h  a la Casa de la Vila (Plaça de la Vila, 1).

 

Un any després de l’advertiment de la Comissió Europea a l’Estat espanyol per la desprotecció dels espais naturals del delta del Llobregat, l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, exposarà demà que ni la Generalitat de Catalunya ni el govern espanyol han donat compliment als requeriments de la UE. L’alcalde farà declaracions als mitjans de comunicació al respecte demà, dimecres 16 de febrer, a les 12.30 h  a la Casa de la Vila (Plaça de la Vila, 1).

La Comissió Europea va llançar el 18 de febrer de 2021 aquesta advertència a l’Estat espanyol, en què li exigia la posada en marxa de mesures addicionals per protegir i gestionar la zona de la xarxa Natura 2000 dels espais naturals del delta del Llobregat. La UE exposava que calia evitar el deteriorament d’una zona com aquesta, amb una biodiversitat excepcional i punt clau de les rutes migratòries de moltes espècies d’aus europees, com a conseqüència de l’execució de grans projectes d’infraestructura, per donar compliment a la Directiva d’Hàbitats (Directiva 92/43/CEE del Consell). La UE va llançar aquesta carta d’advertiment a l’Estat espanyol arran d’una denúncia de l’ONG Depana.

 

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

  • ACTE: Compareixença de l’alcalde un any després de l’advertència europea per protegir millor els espais naturals del delta del Llobregat.
  • DIA: Dimecres, 16 de febrer
  • HORA: 12.30 h
  • LLOC:  Casa de la Vila (Plaça de la Vila, 1)

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes