dimecres, 29 març, 2023 - 14:30

Convocatòria

Acte de lliurament dels Premis el Prat Emprèn Marta Mayordomo 2022

La XV edició del concurs d’idees i/o projectes empresarials “Premis el Prat Emprèn Marta Mayordomo 2022” se celebra demà dijous, a partir de les 18.15 h, al Cèntric Espai Cultural. L’objectiu d’aquesta iniciativa organitzada per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament i subvencionada per la Diputació de Barcelona, és difondre la cultura emprenedora i l'economia social i cooperativa com a instruments de dinamització econòmica del municipi, així com donar visibilitat als nous projectes i reconèixer la figura de qui els impulsa.  

Els premis "El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2022" es lliuraran a les millors idees i/o projectes empresarials que hagin desenvolupat el seu Pla d'Empresa amb l’assessorament de l’Oficina d’Atenció a l’empresa de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic entre el 16 d'octubre de 2021 i el 15 d'octubre de 2022 i que tinguin o bé prevegin que instal·laran la seva activitat al municipi. A més, en l’acte, s’entregaran obsequis a les millors propostes presentades per l’alumnat en el marc de la guia “Elabora un projecte empresarial i participa al Concurs El Prat Emprèn”.

A banda d’això, el programa de la jornada inclou un parlament de benvinguda de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, el visionat del vídeo amb les persones candidates i una conferència de Victor Küppers. Consultor, formador i investigador, aquest holandès que resideix a Catalunya desenvolupa nous mètodes per transmetre la motivació de forma efectiva per desenvolupar el potencial de cada persona.

 

PROGRAMA DE L'ACTE:

18:15:  Obertura de portes

18:30:  Benvinguda LluÍs Mijoler Martínez, alcalde del Prat

18:45:  Conferència Victor Küppers

19:30:  Vídeo amb els candidats

19:45:  Lliurament de premis i diplomes

20:15:  Cloenda

Compartir

A les xarxes