dimecres, 10 febrer, 2021 - 12:00

Acreditacions per als mitjans per fer cobertura de les eleccions catalanes, al Prat

 

Portar aquesta acreditació visible durant la jornada electoral permetrà que els i les professionals de premsa puguin fer la seva feina amb llibertat i sense restriccions, perquè el personal municipal desplegat aquell dia els podrà identificar com a periodistes.

Qui no disposi d’acreditació, la pot sol·licitar al Departament de Comunicació de l’Ajuntament des d’avui i recollir-la dijous o divendres.

 

Des del Departament de Comunicació de l’Ajuntament del Prat, informem tots els mitjans interessats en accedir a algun dels 16 col·legis electorals del Prat durant la jornada de diumenge per fer seguiment informatiu dels comicis del 14 de febrer que serà necessari per fer-ho tenir la corresponent acreditació de premsa municipal.

L’Ajuntament del Prat està treballant perquè les eleccions catalanes es puguin desenvolupar a la ciutat amb totes les garanties sanitàries. En aquest sentit, per garantir la tasca informativa dels mitjans i alhora vetllar per les mesures sanitàries i perquè totes les persones que desenvoluparan funcions diverses als col·legis electorals puguin treballar amb les màximes garanties, el Departament de Comunicació ha establert com a necessari aquest requisit als mitjans de comunicació.

Els mitjans que no disposin encara d’aquesta acreditació i la necessitin per a la jornada de diumenge poden sol·licitar-la des d’avui mateix i recollir-la o dijous 11 o divendres 12 de febrer, de 8 a 15 h al Departament de Comunicació de l’Ajuntament a la Casa de la Vila (Plaça de la Vila, 1).

Per sol·licitar l’acreditació, podeu escriure un correu a premsaicomunicacio@elprat.cat , indicant les dades següents sobre la persona/es que es vulgui acreditar del vostre mitjà.

 

Mitjà

 

Nom i cognom

 

Responsabilitat/càrrec

 

DNI

 

Telèfon

 

Mail

 

 

Per a qualsevol dubte o consulta, també podeu trucar al telèfon 93 379 00 50 ext. 5421.

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes