dimecres, 3 abril, 2019 - 13:30

14a edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2018-2019

El dijous 4 d'abril, a les 17.30 hores, a Can Massallera tindrà lloc l'acte de lliurament de la 14a edició dels Premis Delta a les millors iniciatives empresarials 2018-2019 que organitzen conjuntament els ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Castelldefels, El Prat de Llobregat i Gavà.

La presentació de l'acte anirà a càrrec de la periodista Glòria Serra.

La convocatòria dels Premis Delta és biennal i s'emmarca dins d’un conveni de col·laboració signat pels cinc consistoris de la  Zona Delta. L'objectiu és fomentar i premiar la creació, el desenvolupament i la creació de noves activitats econòmiques a la zona del Delta del Llobregat.

Per part dels diferents ajuntaments participants, es comptarà amb la presència de Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat; Elena Alarcón, tinenta d'alcaldia de Serveis Generals i d'Empreses, Ocupació i Innovació de Viladecans; Eva López, tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica de Castelldefels; Marta Mayordomo, tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació del Prat; i Jordi Tort, tinent d'alcaldia de Nova Governança i Economia de Gavà.        

Convocatòria de premsa

  • Data: dijous 4 d'abril de 2019
  • Lloc: Can Massallera (c/ Mallorca, 30 -Sant Boi de Llobregat-)
  • Hora: 17.30 hores

 

Descarregar

(2)

Compartir

A les xarxes