Esteu aquí

El Cèntric acull l'exposició de cloenda del projecte ‘21 plans pel 21’

L'exposició final, una mostra bibliogràfica i videogràfica dels plans proposats, es pot visitar durant tot el mes de febrer en el vestíbul de la Biblioteca Antonio Martín

centric_exposicio_21plans

dimecres, 16 febrer, 2022 - 12:45

Aquests dies es pot visitar en el Cèntric Espai Cultural l’exposició de cloenda del 21 plans pel 21.  Amb aquesta mostra s'acomiada aquest projecte transversal de construcció col·lectiva entre els diferents serveis del Cèntric, com són la Biblioteca Antonio Martín, l’Arxiu municipal i els serveis culturals del Cèntric. Al llarg de tot el 2021, diferents persones vinculades a l’equipament han proposat diversos plans culturals a través de petits vídeos enregistrats  per elles mateixes. El resultat és un interessant mosaic de 21 propostes d’allò més diferents, la majoria relacionades amb algunes de les principals línies de treball de l’equipament com són la lectura, la música, el món contemporani o el patrimoni artístic i cultural de la ciutat.

L’exposició final, que es podrà visitar durant tot el mes de febrer en el vestíbul de la planta baixa de la Biblioteca, és una mostra bibliogràfica i videogràfica dels plans proposats. Igualment, en aquest enllaç es poden consultar totes les recomanacions, així com un vídeo que resumeix totes les aportacions dels participants que han fet possible aquesta iniciativa.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 abril, 2024 - 13:45

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses...
centric_lectura_gemma ruiz

divendres, 26 abril, 2024 - 11:30

Recta final del Primavera de llibres i lletres al Cèntric

L’escriptora i periodista Gemma Ruiz presentarà el seu llibre “Les nostres...

dijous, 25 abril, 2024 - 16:00

Jardins de la Pau, un espai per a la creació, el coneixement i la celebració de la dansa

Aquesta disciplina artística, protagonista durant el mes d’abril al Prat