21 Plans pel 21

Cèntric_Mediació_21plans_fitxa

Al llarg de tot aquest 2021, diferents persones vinculades al Cèntric Espai Cultural ens proposaran diferens plans culturals. La lectura d'una obra literària, el visionat d'una pel·lícula, el descobriment del nostre patrimoni històric, la recomanació d'una obra musical.  En total, 21 plans diferents que es poden descobrir en aquesta exposició.

L'exposició final és una mostra bibliogràfica i videogràfica dels plans proposats. Es pot visitar en el vestíbul de la planta baixa de la Biblioteca. 

 

Vídeos

21 Plans pel 21. Núria Carbonell: Espais naturals i patrimoni històric del Prat.
Pla 1

La Núria Carbonell és assídua de les activitats d’escriptura i lectura que es realitzen al Cèntric Espai Cultural. El pla que recomana la Núria consisteix en gaudir dels espais naturals i el patrimoni històric del Prat

21 Plans pel 21. Joan Navas: Walden o la vida als boscos de Henry David Thoreau
Pla 2

El Joan Navas és usuari habitual de la Biblioteca Antonio Martín i aficionat a la pintura. Ens recomana el cèlebre assaig “Walden, o la vida als boscos”, de l’escriptor i pensador Henry David Thoreau

21 Plans pel 21. Joan Ignasi Salcedo: Lectura de la historiografia local
Pla 3

L’historiador i arxiver pratenc Joan Ignasi Salcedo, guanyador de la Beca de recerca d'història local Jaume Codina de 2019, ens convida a rellegir la història local del Prat.

21 PLANS PEL 21. Xavier Constan: L'Òpera "The rake's Progress" d'Igor Stravinski
Pla 4

En Xavier Constan és un apassionat de l’òpera, i per això és habitual trobar-se’l en les diferents propostes que acull el Cèntric al voltant d’aquest gènere, com poden ser cursos, xerrades, projeccions del cicle Viu l’òpera! o de l’òpera a la fresca.

Pla 5
Pla 5

En Jose Galan és professor d'anglès i visita habitualment la Biblioteca Antonio Martín. En aquest vídeo ens proposa millorar o reprendre un idioma utilitzant les revistes i pel·lícules en versió original disponibles.

21 Plans pel 21. Roger Novillo: Itineraris del Prat Ocult
pla 6

Roger Novillo col•laborador i usuari habitual de l’Arxiu Municipal ens recomana descobrir els itineraris del Prat Ocult, imprescindibles per conèixer la història i el patrimoni de la nostra ciutat