Esteu aquí

Indisciplinats: Otra puta mierda de exposición

Temes: Cultura, Persones
Categories: Unzip Arts Visuals, Joves.Prat
TIPUS: Exposició
Cicles: Indisciplinats
Per a qui: Adult, Jove

El Centre d’Art Torre Muntadas esdevé l'escenari d'un còmic a mida natural

Una sorprenent festa de rates i fauna punk en la que @otraputacuentadedibujos trasllada el seu univers gràfic i narratiu, tot creant un còmic expandit amb dibuixos que literalment salten del paper al 3D per ocupar l’espai. 'Otra puta mierda de exposición' explota referents de les cultures del còmic i la música underground per introduir-nos en els imaginaris contraculturals amb humor i rebel·lia. 

@otraputacuentadedibujos ens parla d’altres territoris: els que es dibuixen entre bars, papereres i rates de claveguera de la ciutat, els que fan olor d’això d’estar boja per la música i els de la comunitat "gamberra" i l'amor que l'envolta, sobretot de nit. Un altre territori una mica macarra, bastant animal, bèstia de mena i sempre candy existeix!

Instagram de @otraputacuentadedibujos

-

Aquesta activitat forma part d'Indisciplinats, un cicle de propostes escèniques, visuals, performatives i comunitàries que ocuparan els centres cívics de la ciutat, l’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa del 16 al 18 de desembre per gaudir de la creació artística contemporània.

 

Propostes gratuïtes i de pagament

Algunes accions són gratuïtes (amb inscripció prèvia o sense) i altres són de pagament. Consulta el programa per dies on trobaràs tota la informació relacionada amb cada proposta!

 

Venda d'entrades i abonaments!

Venda d’entrades a partir de l’1 de desembre a les 17 h / Abonament Indisciplinats: no et perdis res i gaudeix del programa de tres dies amb la companyia de R. Marcos Mota, Sara Serrano o Iara Solano, persones reconegudes en l’àmbit de les arts i la cultura.

 

Podeu consultar el programa complet a elprat.cat/indiciplinats  

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 26/04/2024 de 17:30 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Taller "Fiesta de jinetes"

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 26/04/2024 de 19:00 a 21:00 h
On: Teatre L'Artesà