Torre Muntadas

Antiga torre d'estiueig adquirida per la família Muntadas, fundadors de la "España industrial" l'any 1885. Aquell mateix any, el constructor barceloní Lluís de Miguel i Roca acabava l'edifici. L'edifici restarà en mans de la família Muntadas fins a la seva expropiació, al final de la Guerra Civil, quan va ser ocupada per la Falange.El 1977 es va inaugurar a la planta baixa la Sala d'Art Josep Bages, la sala d’exposicions de referència del Prat de Llobregat.

Actualment, acull exposicions sorgides de la convocatòria d'arts visuals, l'exposició col·lectiva d'artistes del Prat i algunes exposicions organitzades pel Departament de Cultura. 

Des de 1980, a les golfes hi té la seva seu el grup teatral Kaddish. El Teatre Kaddish és un centre de creació, programació i formació en les arts escèniques, obert a nous creadors, de caràcter interdisciplinar, que col·labora amb artistes de totes les arts.  

Des de 2011 s'hi ubica /UNZIP Arts Visuals, el dipositiu de suport i mediació de les arts visuals al Prat que conforma el punt de referència de l'art contemporani i la producció visual, en el seu sentit més ampli.