Indisciplinats

 

 

Del 15 al 19 de novembre tindrà lloc una nova edició del festival organitzat conjuntament per /Unzip, La Capsa i Teatre L’Artesà.

Sota el lema "Creació lliure i desbordant", el programa continua arrelat i al mateix indòmit com les males herbes: ple de propostes artístiques que connecten i repensen els contextos de creació. Indisciplinats posa en joc i sinèrgia als diferents equipaments que impulsen el programa d’Arts Visuals de la ciutat (els Centres Cívics Jardins de la Pau, Sant Jordi-Ribera Baixa i Palmira Domènech), l'Escola d'Arts Visuals del Prat i el Centre d'Art Torre Muntadas; així com espais que promouen les arts vives com són el Teatre L'Artesà i La Capsa].  

Exposicions, espectacles, instal·lacions, laboratoris, concerts, performances, i activitats gratuïtes i de pagament. Entrades i abonaments ja a la venda.  Els abonaments permetran fer la reserva a totes les activitats i rebre totes les novetats relacionades amb les propostes. 

Aquest any el festival Indisciplinats compta amb tres amfitriones locals, encarregades d'acompanyar i compartir experiències amb totes les persones que vulguin gaudir del festival d'una forma diferent. Les artistes Conxita Herrero, Guillem Gefaell i Cris Marco seran les encarregades de tenir cura de les necessitats del públic indisciplinat, dinamitzar els intervals entre funció i funció, crear espais d'escolta i aportar diferents visions al fet artístic. El seu paper és clau per viure amb major intensitat la sensació de ser partícip del festival de forma distesa i enriquidora; un punt de trobada on sempre, encara que vinguis sola, trobaràs algú amb qui xerrar i reflexionar sobre el que proposa el programa.

Programació Indisciplinats


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Notícies

Veure totes

dimarts, 5 setembre, 2023 - 18:00

El Club Excursionista de l'Escolta: proposta seleccionada a la Convocatòria Música i Territori d'UNZIP 2023!

El col·lectiu, integrat per Manel Vázquez i Dídac Rocho, portarà a terme un...

dijous, 28 setembre, 2023 - 12:00

"Estètica Insostenible" ens convida a reflexionar sobre el malbaratament alimentari

Col·lectius, entitats i veïnes de la ciutat participen en el projecte de la...

dijous, 27 juliol, 2023 - 12:15

Inici de la Convocatòria de projectes artístics /Unzip 2023

Exploració artística i desenvolupament comunitari