Otra puta mierda de exposición

@otraputacuentadedibujos

Modalitat 6: Exposició (impulsa Centre d’Art Torre Muntadas)

Hola colegas soy @otraputacuentadedibujos tengo resaca y el nombre ya lo dice todo.

Que hago mierdas, dibujo todo el rato, y no tengo un duro. Odio la vida adulta. En otraputamierdadeexposición presentaré maravillosas creaciones de mierda y podrás descubrir mi maravilloso universo cuqui-trash. Que sepáis que cuqui-trash lo inventó mi amigo Gabri para mí y si lo veis por ahí es copiado. Claro que si no te gustan la música y los cómics para qué te digo nada. Venga que os den. Por cierto gracias a Jesús La Caníbal por escribir esto porque yo me estoy muriendo.

@otraputacuentadedibujos trasllada el seu univers gràfic i narratiu a la Sala d'Art Josep Bages, tot creant un “còmic expandit” amb dibuixos que literalment salten del paper al 3D per ocupar l’espai. Otra puta mierda de exposición proposa imaginaris contraculturals amb humor i rebel·lia i  explota referents de les cultures del còmic i la música underground. El Centre d’Art Torre Muntadas esdevé  així l'escenari d'un còmic a mida natural, una sorprenent festa de rates i fauna punk de la que les espectadores en formen part. 

@otraputacuentadedibujos ens parla d’altres territoris: els que es dibuixen entre bars, papereres i rates de claveguera de la ciutat, els que fan olor d’això d’estar boja per la música i els de la comunitat "gamberra" i d'amor que l'envolta, sobretot de nit. Un altre territori una mica macarra, bastant animal, bèstia de mena i sempre candy existeix. 

Amb l’acompanyament de Jesús Arpal (cooperativa La Caníbal).