Esteu aquí

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida

-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

L’Ajuntament del Prat destinarà 207.325€ a ajuts per activitats d’estiu 2021. Amb aquesta convocatòria, adreçada a famílies en situació de dificultat socioeconòmica, l’Ajuntament pretén garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a aquest tipus d’activitats, relacionades amb el lleure educatiu, cultural, artístic i esportiu.

On consultar-ho?

Les famílies que el passat mes de febrer van presentar sol·licituds per als ajuts a activitats d'estiu ja poden consultar si n'han rebut, a través de la seu electrònica municipal. També disposeu de més informació relacionada al web d’ajuts de l’Ajuntament.

En les properes setmanes s’atorgaran el ajuts destinats a les activitats extraescolars pel curs 2021-2022 i s’informarà en el moment que es pugui consultar la seva aprovació.

Requisits

Per poder optar als ajuts es van establir uns barems de renda que varien en funció del nombre de membres del nucli familiar. També s'han valorat altres factors socials, com tenir a càrrec infants amb necessitats educatives especials, ser família monoparental o nombrosa, o que hi hagi algun membre del nucli amb diversitat funcional reconeguda. Segons cada cas, l’Ajuntament finançarà de 50 a 500 euros de les activitats d’estiu i de 100 a 300 de les extraescolars

Inscripcions a partir del 25 de maig, a les 9 h

Podeu consultar la Guia d’Activitats d’Estiu 2021 i tota la informació necessària per realitzar l’inscripció al web elprat.cat/activitats-destiu-al-prat

Torna  el servei d’acollida

El servei d'acollida és un servei d'ampliació horària adreçat a les famílies. La finalitat del servei d'acollida és ajudar a conciliar la vida personal, familiar i laboral, allargant l’horari d’estada dels infants als casals.

L’any passat no va ser possible oferir aquest servei degut a la situació sanitària, però està previst que aquest any algunes entitats el tornin a oferir. Podeu consultar quines l’oferiran enguany a la guia d’Activitats d’Estiu 2021, a l’apartat informatiu de cada activitat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 29 abril, 2024 - 14:30

Les AFA encaren el tram final del curs amb els projectes a ple rendiment

Al Prat hi ha 20 associacions de famílies d’alumnes, amb prop de 5.000 nuclis...
Reunió Xarxa Salut Mental

dilluns, 29 abril, 2024 - 12:30

Es posa en marxa un grup terapèutic d’acompanyament al dol per a joves de la ciutat

Es durà a terme els dilluns, de 15:15 a 16:45 h, al centre cívic Sant Jordi –...

dijous, 25 abril, 2024 - 14:45

Últim taller del Consell d’Infants a l’Escola Jaume Balmes

Les candidatures per renovar l’òrgan de participació dels infants de la...