Esteu aquí

Laika Lab 2022 - Exposició

Projectes LAB 1

LAIKA LAB és un laboratori de processos de creació que impulsa projectes que volen començar a desenvolupar una part de les seves propostes, estructurar-les o bé realitzar un procés de recerca al llarg de les diferents sessions de treball, amb altres i de forma contextualitzada.

Es vincula a la Convocatòria /Unzip 2022: de les propostes que es desenvolupen en el marc del laboratori, el mateix grup decideix la guanyadora de la modalitat Exposició, que continua a partir d'aquí el seu procés de treball i aprofundiment entre els mesos de juny a novembre.

L'exposició

Fins al 24 de juliol, podeu visitar a la Sala d'Art Josep Bages les propostes artístiques i els processos de treball dels projectes participants al laboratori. Una immersió a sensibilitats i aproximacions diverses al fet creatiu i expositiu d'artistes locals als qui heu de seguir la pista! Amb Auri Alós, Joel Juste, Erico Pesin, Camèlia Rodríguez i el col·lectiu Fernanda TimVal de l'Escola d'Educació Especial Can Rigol, vinculat al projecte d'Arts Visuals d'Interseccions.

Han acompanyat tot el procés: Ángela Palacios, Cristina Sanz-Gadea, Jesús Arpal (cooperativa La Caníbal), Marina Riera, Marta Rosell i Roc Domingo, professionals de l'Escola d'Arts Visuals del Prat i professorat del CEE Can Rigol, amb l'equip d'Unzip Torre Muntadas.

  • Accessible

Activitats relacionades

NoDjSession: Djs Sabatetes

Tipus: Música
Quan: 09/09/2022 de 21:00 a 23:30 h
On: La Capsa

Concert: #Demo Marc Mata

Tipus: Música
Quan: 10/09/2022 de 22:00 a 23:00 h
On: La Capsa