Convocatòria /Unzip Arts Visuals

Convocatòria /Unzip 2020

Media Root

/Unzip Arts Visuals promou una convocatòria anual d'ajuts per a la realització de projectes d'art vinculats al Prat de Llobregat. 

Diferents projectes es desenvolupen al llarg de l’any amb l’acompanyament dels centres i equips d’/Unzip, professionals d’àmbits diversos de la creació i agents de la ciutat, com ara tècnics de l’ajuntament i artistes en formació.

Aquests projectes es divideixen en modalitats: Fotografia i societat, Art al barri, Exposició, Art i educació, Audiovisual comunitari, Música i territori i Projectes audiovisuals. 

La dimensió de ciutat es treballa conjuntament a través de tres trobades globals amb tots els agents que desemboquen en la ConvoFest, festa de presentació de tota la Convocatòria.

Què entenem per projecte d’arts visuals?

La definició d'un projecte des d'algunes de les disciplines i pràctiques de les arts visuals: belles arts, imatge, audiovisual, disseny, il·lustració, arquitectura, performance, art sonor, etc. Poden presentar-se també propostes híbrides i multidisciplinàries, és clar! És possible plantejar relacions amb altres branques del coneixement; astronomia, esport, medicina, gastronomia, ecologia, etnografia, etc. També considerem important establir relacions entre els diversos projectes i contextos del Prat; l’educatiu, social, ciutadà, geogràfic, etc.

Qui hi pot participar?

Persones interessades en l’art, creadores i creadors visuals, agents culturals, educatius i socials en general, sense límit d’edat, residents a Catalunya.

La modalitat de projecte d’exposició queda restringida a persones i col·lectius residents al Prat o que puguin justificar-ne la pertinença. En el cas dels col·lectius, han de complir aquest requisit com a mínim el 50% dels components.

Com t’has d’inscriure? 

Per poder presentar els projectes candidats a la les diferents modalitats de la convocatòria /Unzip 2020, s’ha d’accedir a la seu electrònica de l’Ajuntament i presentar el formulari de sol·licitud (desactivat) i el dossier del projecte de manera telemàtica seguint el procediment en aquest enllaç.

Documentació convocatòria 2020

Bases convocatòria (pdf - 6000425 bytes)

Lab Laika - Modalitat exposició (pdf - 3308674 bytes)

Resolució de la convocatòria (pdf - 202303 bytes)

Recursos

Si tens una idea i no saps com donar forma a un projecte o com realitzar el teu dossier, vine al taller pràctic i a les sessions de presentació de la Convocatòria d'Arts Visuals /Unzip. Explicarem les modalitats de la convocatòria, veurem exemples de projectes d'altres anys, presentarem una guia de construcció de dossier i farem exercicis pràctics per formalitzar un dossier d’artista. El taller és gratuït. 

Pots demanar més informació a unzip@elprat.cat 

Contingut relacionat

Convofest

Festa de la Convocatòria d'Arts Visuals al Prat per conèixer les relacions dels project...

Itineraris de formació i creació

Des de la totalitat del projecte /Unzip i els equipaments que el constitueixen, s...